flex_drive_1280

Общи условия на Flex Drive

  1. Минималният период за наем е 1 месец.
  2. Наемателят ще бъде помолен да плати предварително за първия месец под наем, заедно с депозит от 2 месечни плащания.
  3. Депозитът ще бъде възстановен само ако наемът бъде прекратен след непрекъснат период от 18 месеца.
  4. Месечният период на наема започва от датата на вземане на автомобила и се подновява ежемесечно, след успешното предварително плащане. Ако месечното плащане не се осъществи, наемателят трябва да върне колата в рамките на 24 часа.
  5. Наемателят има право да прекрати наема по всяко време. Моля, имайте предвид, че всички тарифи, приложими за тази програма, са изчислени на месечна база. Не се прави корекция в цената за превозни средства, върнати по-рано от първоначалната месечна дата.
  6. Такса за анулиране
  7. Ако клиентът отмени резервацията до 7 дни преди датата на вземане, пълната сума (месечен наем и авансово плащане) ще бъде възстановена.
  8. При анулиране на резервация в рамките на 7 дни от вземането се прилага такса за анулиране в размер на 40 € + ДДС. Същата такса се прилага, ако в момента на вземане се установи, че клиентът не е квалифициран да наеме автомобил (например поради възрастови ограничения / невалидна шофьорска книжка).
  9. Такса неявяване: Ако клиентът не се яви за вземане на автомобила без предизвестие, Hertz ще възстанови предплатената сума, намалена с таксата за неявяване от € 50 плюс ДДС
couple-newsletter2
Абонирайте се за нашият нюзлетър