bourgas-bg

Бургас

Бургас е българската перла на Черно море. Бургас е най-големият град на южното Черноморие. Той беше номиниран за „Най-добрият град за живеене“ в продължение на няколко години в местния популярен български конкурс. Съвременният център на града и огромната морска градина са разположени точно до плажа. Морската градина е пълна с много ресторанти, кафенета, барове и клубове, които са предпочитани от гостите на града. В Бургас се организират много музикални фестивали. Бургас е отправна точка към всички курорти от Южното Черноморие, като Поморие, Несебър, Слънчев бряг, Созопол, Черноморец, Градина, Приморско, Царево и др.

Ако сте планирали да разгледате южните черноморски курорти, определено ще ви е необходим автомобил под наем от най-известната компания по Черноморието - Hertz. Офисът за коли под наем на Hertz се намира на летище Бургас, така че ако пристигате със самолет, офисът на Hertz е доста удобен за наемане на кола.
Най-близките курорти до Бургас са Созопол, Приморско, Градина, Слънчев бряг и много други.

Можете да наемете от Hertz България икономични и евтини коли или луксозни и престижни от нашата колекция Prestige. Ако пътувате с приятели, Hertz предоставя също и VAN наеми за групи 8 + 1 души.

Hertz коли под наем в Бургас
couple-newsletter2
Абонирайте се за нашият нюзлетър