sofia-bg

София

София е столицата на България и е един от най-древните градове в Европа. Ако сте в София, задължително трябва да посетите величествената катедрала "Св. Александър Невски", която е най-известната катедрала в България. В близост до нея се намира Народното събрание и Народния театър с прекрасния си цветен парк, чудесен за разходки, както през деня, така и вечерта.

Насладете се на кафето или коктейла си на бул. Витоша сред многото модерни барове и магазини. Посетете Ларгото, който е необикновен отворен музей от римско време - могат да се видят древни разкопки - точно в сърцето на града.

Шофьорската услуга на Hertz ще ви отведе на вечеря до някои от най-добрите ресторанти с национална кухня (например Под липите, MOMA, Воденицата и др.)  да опитате известната българска ракия и руйно българско вино.

Други забележителности в София са Националният дворец на културата - НДК, булевард Витоша - с множество кафенета и магазини на известни марки, Орлов мост (Орлов мост), Национален исторически музей, Боянската църква, Парк-музей Врана и др.

София е единствената столица, която има планина, разположена толкова близо до нея. Българското черноморие пък се намира на около 400 км от София, а с удобната магистрала се стига за 3 часа до морето. Зимните курорти, атрактивни за туристите в близост до София, са Боровец и Банско – притегателни точки с отличните си ски зони и традиционна българска кухня. Туристите обикновено кацат в София и се насочват към нашите зимни курорти или нашите черноморски курорти.

Освен туристическа дестинация, България през последните години се превърна и в много популярна бизнес дестинация – с много бизнес хотели и зали за различни конференции. Повечето международни компании, които оперират в България, имат свои офиси в София.

Услугите за коли под наем са силно препоръчителни, ако искате да опознаете града. Изберете най-добрата компания за коли под наем, Hertz, и можете да бъдете сигурни, че ще имате желаното превозно средство според нуждите Ви за работа или свободно време. Разполагаме с офиси на терминал 2 на летище София и в центъра на града. Нашият автопарк покрива широка гама от автомобили. Можем да ви предоставим ръчни, автоматични, многофункционални и микробуси, 4x4 превозни средства, комби, мини автобус, престиж - луксозни автомобили.

Прочети повече Затвори
Hertz коли под наем в София
бул. Никола Вапцаров 53, (Шоурум на Сеат)

бул. Никола Вапцаров 53, (Шоурум на Сеат)

  • 4391222
  • Работно време
couple-newsletter2
Абонирайте се за нашият нюзлетър