banner5

Вашата безопасност е наш приоритет

 

Основен приоритет са здравето и безопасността на нашите клиенти и служители, променихме процедурите си за обслужване на клиенти и подобрихме протоколите за почистване и дезинфекция, които следваме за всеки автомобил, докато продължаваме да работим в тясно сътрудничество с компетентните органи, за да бъдем актуални по всички въпроси, свързани с хигиената.

 

Мерки за защита, почистване и дезинфекция

След всяко наемане колата се почиства старателно, като се фокусира върху 27 точки (като дръжки, волан, ръчна спирачка, система за забавление, ключове и др.), с одобрени дезинфектанти.

Инсталирали сме защитни прегради в нашите сервизни пунктове, като с всеки автомобил под наем предлагаме безплатни антибактериални кърпички и гел. Също така дизенфекцираме нашите офиси и други сервизни помещения. 

Персоналът на компанията е информиран за най-новите хигиенни правила за собствена защита и за тази на нашите клиенти. Също така доставяме на персонала си всички необходими лични предпазни средства (маски, ръкавици, антисептици).

В случай, че сте направили резервацията си по телефона или чрез hertz.bg или чрез някой от нашите партньори, предлагаме ви да използвате Онлайн чекиране за по-бързо обслужване при взимане на автомобила.

 

couple-newsletter2
Абонирайте се за нашият нюзлетър