banner-lease

Фирмен профил

Благодарим Ви за проявеният интерес към Hertz Rent a car!

Днес България е не само динамично развиваща се дестинация в областта на бизнеса, но е също така и предпочитана туристическа посока със своите великолепни курорти по Черноморието, както и добре познатите зимни съоръжения за спорт и почивка в планините Пирин, Родопи и Витоша.

От 1996 Аутотехника ООД притежава правата на Hertz Rent a car и е официален вносител на автомобили с марка SEAT за България. Тя е част от голям гръцки холдинг, който притежава правата на Hertz Rent a car за Гърция - това е най-големият национален представител на тези права в света.

Нашата компания е лидер в областта на локалните наеми на автомобили както в краткосрочен, така и в дългосрочен план - резултат от интензивна инвестиционна програма, високо качество на предлаганите услуги, отлично обучен пресонал, перфектно поддържан автомобилен парк и не на последно място - силното международно присъствие на Hertz.

Днес автопаркът на Hertz наброява повече от 1600 нови автомобила в 11 различни категории, притежавани и поддържани от нас. Всички наши автомобили са оборудвани с климатик, ABS, въздушни възглавници, радио/CD и алармена система.

Наши офиси има на основните летища в страната - София, Пловдив, Варна и Бургас. През летният период работят сезонни офиси в района на Черноморието - в Златни пясъци и Слънчев бряг, а също така се извършват и доставки на автомобили до всеки друг курорт, посочен от клиента.

Освен с конкурентните си цени, ние особено се гордеем и с:

  • Автопаркът от чисто нови автомобили
  • Изключителното застрахователно покритие
  • Специалните групи автомобили (минибусове, SUV, 4x4, луксозни автомобили)
  • Работим директно, без представителства
  • Персоналното обслужване
Прочети повече Затвори
couple-newsletter2
Абонирайте се за нашият нюзлетър